Stöd oss

Stöd och medlemskap är oerhört viktiga för oss då de utgör den ekonomiska grunden för vår verksamhet. Det finns flera sätt att stödja oss, det spelar ingen roll hur då alla bidrag går till att hjälpa barn till ett bättre liv. Kids Future har 90-konto vilket innebär att vi är kontrollerade av Svensk insamlingskontroll som övervakar att insamlingar sker under betryggande kontroll och att organisationerna inte belastas av oskäligt höga administrativa kostnader.

Medlemsskap i föreningen:

Ett medlemskap 2020 kostar:

  • 200 kronor/år för enskilt medlemsskap
  • 250 kronor/år för familje medlemsskap
  • 100 kronor/år för studerande

Medlemskap betalas in enligt nedan, swish, PG eller BG. Om du är ny medlem, maila till oss på info@kidsfuture.se med personuppgifter.

Engångs- eller spontana gåvor:

Om du vill skänka en engångsgåva eller har har samlat in pengar vid födelsedag, företagsevent eller på annat sätt samlat in pengar kan du föra över dem till oss via:

  • Swish: 900 0514
  • PG: 90 05 14-4
  • BG: 5592-6984

Månadsöverföring:

Du kan enkelt starta en månatlig överföring från din bank genom att välja månadsvis frekvens. Kids Future använder sig av SEB och du gör överföringen till vårt bankkonto: Clearingnummer: 5385 och bankkonto: 101 36 54. Märk överföringen med ditt namn och maila oss på info@kidsfuture.se och meddela att du startat en överföring. Om du hellre vill ta det på autogiro, maila oss på info@kidsfuture.se så hjälper vi dig.

Stort tack för dina gåvor!